Surdeigsknekkebrød

INGREDIENSER

- 2-3 dl surdeigsstarter pr stekebrett
- havregryn
diverse frø: 

- solsikkekjerner
- chiafrø
- gresskarkjerner 
- et par klyper Maldon-salt

FREMGANGSMÅTE

- sett ovnen på 160°C varmluft
- bruk en slikkepott og fordel surdeigsstarteren jevnt og tynt utover et stekebrett med bakepapir
- strø utover havregryn, frøene og litt havsalt
- press alt nedi med en skje

STEKING

- stekes i mellom 25-45 min midt i ovnen (avhengig av tykkelsen på knekkebrødet, sjekk innimellom!)
- åpne døra innimellom (ca hvert 10 min) og slipp ut dampen, samt stikk hull jevnt utover med en gaffel så det blir gjennomstekt
- når det begynner å bli brunt i kanten er det ferdig
- avkjøles på rist og brekkes opp i passende biter og lagres i en boks med lokk

Veldig godt med smør og brunost!